Full workflow in dental implantology

Soft tissue, hard tissue, and prosthetic management

Dr. Moga-Rogoz Adrian Teodor, cu o bogată experiență clinică de peste 15 ani în implantologia orală, a conceput un program educațional în 6 cursuri, intitulat “Full Workflow in Dental Implantology”. Acest program reflectă o viziune complexă asupra implantologiei orale, abordând evaluarea atentă a țesuturilor moi, calitatea și cantitatea oaselor maxilare, precum și perspectivele protetice și estetice.

Fiecare din cele 6 părți ale programului au fost meticulos concepute pentru a acoperi cat mai multe tehnici si metode din implantologia orala, începând cu evaluarea riguroasă a anatomiei și continuând cu aspecte protetice și estetice. Cursurile interactive vor include operații live, permitând participanților să înțeleagă și să aplice direct cunoștințele dobândite.

“Full Workflow in Dental Implantology” nu se rezumă doar la aspecte chirurgicale, ci aduce în prim plan o abordare generală, privind întregul spectru al patologiei implantare. Această inițiativă educativă oferă medicilor oportunitatea de a-și îmbunătăți competențele în gestionarea complexă a implanturilor, contribuind astfel la evoluția continuă a domeniului.

Cu un focus pe interactivitate și acoperirea detaliată a patologiei implantare, acest program educațional reprezintă un punct de referință pentru cei care doresc să-și consolideze și să-și extindă expertiza în implantologia orală, aliniindu-se astfel cu cele mai înalte standarde de practică în domeniu.

Program:

  1. Part 1 Single dental implant 30. Martie -2500 lei
  2. Part 2 Single dental implant in aesthetic zone 27. Aprilie -2500 lei
  3. Part 3 Treatment of partial edentulous patients 11. Mai -2500 lei
  4. Part 4 Full jaw reconstruction All on X 19. Octombrie- 2500 lei
  5. Part 5 Transition zone 3d characteristic and development 02. Noiembrie- 2500 lei
  6. Part 6 Digital aided implatology 25. Noiembrie- 2500lei

Fiecare zi de curs aduce o combinație captivantă între teorie și practică cu operatii live si Hand-on.

Cost program 6x 2500 = 15000 lei

Early bird pana la 15.02.2024 13000 lei

Cu cardul Moga Dental Academy se va oferi 10% reducere la toate preturile!